Г-н Доган не е казал, че няма алтернатива на управлението.

...
Г-н Доган не е казал, че няма алтернатива на управлението.
Коментари Харесай

Йордан Цонев обясни как е можело да бъде спасена КТБ без да пострада нито един вложител, но...

Г-н Доган не е споделил, че няма опция на ръководството. Той съобщи, че от опозиционните партии няма готова, която да поеме ръководството. Това съобщи в " Здравей, Бъгария " депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

" Твърде доста разлики имат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Г-н Доган сподели, че се нуждае от нов вид ръководство и ние го поддържаме. Ние не харесваме лозунга " стани да седна ". Когато нямаш квалифициран коренно нов вид за ръководство, няма потребност да предлагаш същото, което досега ", сподели той.

" Ние сме съпротива на това ръководство, най-много поради присъединяване на националистите. Не е нужно обаче опозицията да е единна. Важното е нея да я има и дефицитите на това ръководство да бъдат казани ", съобщи Цонев.

Според него България се нуждае най-много от стратегия за бързо развиване. Той счита, че максимален камшик е бедността и би трябвало да се създадат дъбоки промени.

" Трябва да се откри съгласуемост на стратегии и съгласно това да тръгне да се прави болшинство ", сподели Цонев.

" За корупцията би трябвало да се приказва съответно, както за ликвидиране не се приказва нереално. Корупцията не се бори с органи, а унищожаване на средата й. Ако президентът назначава антикорупционният орган, още веднъж всичко става на политическа основа ", съобщи депутатът.

Вчера бе признат проектозакона на Хамид, Цонев и Пеевски. Депутатът от Движение за права и свободи разяснява триумфа. " Няма опълчване сред Пеевски и Цветан Василев, а сред Василев и ограбените от него хора. Политиците със своето безучастие не можаха да минимализират вредите. След случилото се с КТБ имаше два разновидността, ние тръгнахме по първия, вместо да оздравим банката и да приемем законодателство, което има в някои европейски страни. С тези пари, които върнахме на хората, можехме да оздравим банката и на по-късен стадий тя да се продаде. Така нямаше да пострада нито един жител и нито една компания. Това предлага Движение за права и свободи от първия ден ", сподели Цонев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР