Г-н Бентън беше готов да изтече чувствителна за пазара информация

...
Г-н Бентън беше готов да изтече чувствителна за пазара информация
Коментари Харесай

Риши Сунак е изправен пред ново главоболие след междинните избори, тъй като бивш депутат от Торите е изправен пред отстраняване заради лобиране

Г-н Бентън беше подготвен да изтече сензитивна за пазара информация към капиталов фонд и да зададе парламентарни въпроси от негово име, в нарушаване на парламентарните правила за лобиране, откри следствие под прикритие за The Times.

След дълготрайно следствие парламентарната комисия по стандартите сподели, че той неведнъж е показвал „ желанието си да пренебрегне разпоредбите на Камарата “.

Това сподели, Необходима беше „ сериозна глоба “, като се предлага той да бъде отхвърлен от Народното събрание за 35 дни.

Всяко премахване от минимум 10 дни задейства избори за отзоваване в изборния регион на член. Ако повече от една десета от гласоподавателите в изборния регион на народен представител подпишат петицията, се привикват междинни избори.

Г-н Бентън има болшинство от едвам 3690 в своя изборен регион Блекпул Юг, извоюван в Торите през 2019 година свлачище. Проучванията демонстрират, че се чака лейбъристите да си върнат мястото, в случай че се организира конкурс.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР