Г-жа Манолова и Парламента са имали динамично сътрудничество. Изненадах се

...
Г-жа Манолова и Парламента са имали динамично сътрудничество. Изненадах се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Очертава се кампания на общи приказки и нападки

Г-жа Манолова и Парламента са имали динамично съдействие. Изненадах се от думите й. Количеството закони не дава отговор на качеството им. Виждаме каква акция се обрисува - общи приказки и нападки. Тя няма визия какво се е случвало в София през последните години. Изправя се пред госпожа Фандъкова, а тя е одобрена като експерт. Това съобщи ръководителят на Народно събрание и член на ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на Българска национална телевизия във връзка идните локални избори.

По думите й всичко е кампанийно. "Видяхме го това на евроизборите. Няма я в този момент госпожа Йончева да се разкарва с папки и да желае отчети от АПИ. Те са там, обаче няма кой да ги прочете. Просто се употребява черен пиар и се цели да се повдигне отрицателно отношение към претендента ни ", разяснява тя.

Попитана дали властта изморява Караянчева съобщи, че да. "Но когато си при хората може и да сбъркаш, само че като работиш - можеш да поправиш грешката си ", безапелационна е Караянчева.

"Не бива да се свързват кметските избори и тези за държавно управление. Управлението на страната е устойчиво и това не трябва да се обвързва с загубата на ръководството в дадена община. Това, че има проблеми в дребната коалиция - не значи, че има проблеми в ръководството на страната. Ще продължи да съществува групата "Обединени патриоти ". Това, че няколко народни представители са излезли от нея не е проблем. Това не опонира на правилника на Народно събрание. "Атака " ще запазят местата си в комисиите ", сподели още тя.

"Не чухме нищо ново от президента. Няма разговор, за жалост. Призовавам го да бъде съответен в предложенията си и в рецензиите си. Нека да е опозиционен президент, само че той е президент и на всички български жители ", сподели още Караянчева и добави, че за две години той е наложил 18 пъти несъгласие.

На въпрос дали има съветски шпиони у нас, Караянчева съобщи: Не мога да кажа, дано способените органи да кажат. Няма общо с изборите, просто съвпадане е.

Що се отнася до освобождението на Явор Нотев от поста на зам.-председател на Народно събрание, тя съобщи, че доста съжалява за това, тъй като са работили добре с него. "Г-н Нотев е доста добър правист ", отсече Караянчева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР