Футболният от днес официално има нов треньор - Славиша Стоянович,

...
Футболният от днес официално има нов треньор - Славиша Стоянович,
Коментари Харесай

Черният списък на Герена се увеличава, ще има ли дерби с червените?

Футболният от през днешния ден публично има нов треньор - Славиша Стоянович, за който проблемите започнаха с цялостна мощ. Специалистът се срещна с едвам дребна част от играчите си, като трябваше да ги разпусне до петък, след което ще се надява с дребната група от футболисти да започва подготовка за дербито с на 21 ноември. До през вчерашния ден публично столичани имаха 13 играчи, които са дали позитивен тест за ковид и карат 14-дневна карантина. Днес още двама играчи се причислиха към своите съотборници. Това са капитанът, който напусна лагера на националния тим, и контузения халф, който е с температура. Освен това титулярният централен бранител на " сините " също е под подозрение, защото един ден резултатите му са негативни, а след това позитивни и назад. Именно по тази причина ще бъде подложен на нов тест.

,, и дадоха позитивни проби преди седмица, а нападателят,,,, Тома Даске, и бяха с позитивен тест за COVID-19 на 5 ноември. От през вчерашния ден и също попаднаха в карантина.

" Сините " желаят публично от БФС срещата с " алените " да бъде отсрочена, защото в най-хубавия случай, в случай че огромен брой от играчите им са напълно възобновени ще бъдат на линия единствено 48 часа преди мача с ЦСКА-София, откакто няма да са упражнявали 15 дни.

Напълно разумно клубът на Гриша Ганчев да няма предпочитание срещата да се отсрочи, откакто има много по-натоварена стратегия от " сините " поради присъединяване си в груповата фаза на Лига Европа. Освен това победа в дербито дава убеденост, самочувствие и успокоение за най-малко месец-два в лагера на спечелилите. Както е известно, на " Българска войска " също има треньорска рокада, като е забавно какво ще каже по тематиката.

Едно нещо е несъмнено. БФС би трябвало да вземе още по-сериозно отношение и да подготви решение, тъй като следва нов безпорядък в родния футбол. отложиха два мача поради 11 инфектирани, има 14 индивида под карантина, Левски желаят отлагането на втори мач, а също имат 4-5 под карантина. е идващият отбор, в който може да има вълна от инфектирани. Както е известно, и към този момент са под карантина, както и девет души от втория отбор на разградчани, който играе във Втора лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР