Футболните мачове днес са оскъдно малко и очаквано най-интересният от

...
Футболните мачове днес са оскъдно малко и очаквано най-интересният от
Коментари Харесай

Атрактивни и разнообразни Super hot залози от Winbet

Футболните мачове през днешния ден са нищожно малко и предстоящо най-интересният от тях попада в Super hot залозите на Winbet . Това е срещата от беларуската Висша лига сред тимовете на Неман и Белшина, която стартира в 19:00 часа.

Домакините от Неман стартираха присъединяване си в шампионата с минимална загуба от Ислох Минск с 0:1, само че по-късно записаха победа над Витебск с 2:0 и нулево тъждество със мощният състав на Шахтьор Солигорск.

Техният противник Белшина е твърдо на последно място, откакто записва три провали от началото на акцията в локалния хайлайф. В първия кръг гостите отстъпиха на ФК Минск с 1:3, последваха загуби от Жодино и от Городея с по 0:1.

Белшина несъмнено е новобранец в идния конфликт, не вкара гол в последните си два мача, и упованията ни са Неман да се поздрави с чиста победа.

Super hot залогът , който предлага Winbet e Неман да открие резултата при повишен коефициент на 2.00 от стартов 1.70 .

Следващите две бонус оферти са от виртуалния свят. Първият Super hot залог е срещата сред Депортиво Алавес VR и Осасуна VR да приключи над 2.5 гола при повишен коефициент на 2.40 от стартов 2.07 .

Последният Super hot
залог на Winbet е Evil Geniuses да завоюва против Team Liquid в играта CS:GO, като коефициентът още веднъж е повишен на 2.65 от стартов 2.27 .

Множество други оферти за тези дуели и всички останали пазари може да намерите на Winbet.bg , където са налични още атрактивни промоции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР