Футболни ултраси вилнеят из Неапол часове преди реванша от 1/8-финалите

...
Футболни ултраси вилнеят из Неапол часове преди реванша от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Палежи и бой по улиците на Неапол часове преди реванша

Футболни ултраси вилнеят из Неапол часове преди реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига сред Наполи и Айнтрахт (Франкфурт). Това главно са ентусиасти от Германия, които дойдоха в града, без значение че имат възбрана да влизат на мача. Италианските медии допълват, че към тях са се включили хулигани от агитката на Аталанта, които са пътували над 800 км, с цел да дойдат от Бергамо особено за това.

В обществените мрежи е цялостно с видеа от конфликти на ентусиастите с полицията в Неапол. Виждат се запалени коли, има информации за разрушени магазини и така нататък

Предусещайки какво следва, италианските управляващи издадоха възбрана последователи на Айнтрахт да участват на “Диего Армандо Марадона ”. Причината за това решение бяха конфликтите сред почитателите на двата отбора към първия дуел във Франкфурт, приключил с победа с 2:0 за “партенопеите ”. От немския клуб обаче подадоха тъжба до Регионалния административен съд в Неапол, който разреши да има гостуващи ентусиасти на стадиона. 

Вчера обаче обстановката претърпя нов поврат, откакто регионалният префект Клаудио Паломба издаде нова заповед, с която се не разрешава на хора, живущи във Франкфурт, да участват на дуела. Това още веднъж блокира продажбата на 2700 билети, планувани за почитателите на “орлите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР