Футболната легенда Христо Стоичков иска внуците му да са възпитани

...
Футболната легенда Христо Стоичков иска внуците му да са възпитани
Коментари Харесай

Стоичков: Мястото на внуците ми е в България

Футболната легенда Христо Стоичков желае внуците му да са възпитани по този начин, че един ден да живеят и работят в България.

Наследниците на Камата би трябвало да донесат знанията си у нас и да ги ползват за развиването и по-добрия живот на хората. Това призна носителят на Златна топка в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “.

Засега Христо и брачната половинка му Мариана имат единствено една внучка, щерка на Михаела и някогашния й към този момент брачен партньор Айкут. Мия, която е кръстена на баба си Мариана, е първокласничка в България, въпреки да е родена в Маями. Още с появяването й щастливият дядо разгласи, че е заделил специфичен фонд за образованието й. По-малката щерка на Камата още не го е дарила с внуче. Тя се раздели със брачна половинка си Лука по-малко от две години след обилната женитба, на която се врекоха във безконечна обич.

Стоичков от години живее със фамилията си в Маями, където работи като ефирен публицист и има бизнес. От известно време той прекарва много време у нас, най-много в къщата си в Етрополе.

„ Животът ми даде късмет да отпътува за чужбина, да видя по какъв начин стоят нещата там. Същото желая аз да осигуря на внуците.  Да се развиват, да учат, да видят по какъв начин стават нещата в истинската  народна власт. Но желая един ден да се върнат в България, да донесат опита си и знанията си тук и да ги употребяват за развиването на страната ни, за по-добрия живот на хората. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР