Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на

...
Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на
Коментари Харесай

Стоичков кани румънците на почивка: В България има спа и гурме

Футболната легенда Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България. Легендата от САЩ’ 94 снима видео послание за румънско начин на живот предаване в една от огромните малките екрани, като част от акцията за разпространение на страната ни, оповестиха от Министерството на туризма.

Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещаване на страната през идния летен сезон. " Знаете какъв брой сме гостоприемни, постоянно сте добре пристигнали в България. Бил съм доста пъти в Румъния и знам по какъв начин ме посрещате, по тази причина тази година ви чакаме на нашето Черноморие ", споделя големият гений и притежател на най-престижните футболни награди.

Освен на летните курорти, Стоичков подчертава на разнообразните туристически артикули, от които може да се възползват българските и непознати посетители - спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Легендата обръща внимание и на зимните благоприятни условия за отмора в курортите ни. " България е желана дестинация както от мен, по този начин и от милиони туристи от целия свят. Очакваме ви ", споделя още футболната легенда.
https://www.facebook.com/watch/?v=265468622409644
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР