Футболната кариера на защитника на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е в

...
Футболната кариера на защитника на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е в
Коментари Харесай

Мис Родопи ще става футболна съпруга

Футболната кариера на бранителя на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е в застой, само че по тази причина пък персоналният му живот процъфтява.

Скоро футболистът ще вдигне женитба или най-малко на това се надява приятелката му Анастасия. Красавицата за следващ път се изясни на обичания си, само че този път разкри и детайлности от проектите за бъдещето. „ Той открадна сърцето ми, тъй че възнамерявам реванш... Ще взема неговата фамилия “, написа 22-годишната софиянка, която всички близки назовават Настя.

През 2016 година моделът завоюва купата „ Мис Родопи “ . От 4 години е и връзката й с Божидар, който в този момент изживява сложен интервал и е в недружелюбност на „ Армията “. Преди няколко месеца се заприказва, че влюбените са се сгодили. Сега обаче за пръв път ослепителната Настя загатна, че се задава и женитба. Скоро да станат трима, пожелават най-близките им другари. Сред тях са певицата Михаела Маринова и бранителят на " Пирин " и някогашен на ЦСКА Александър Дюлгеров, чиято обич стартира точно след среща, проведена от Анастасия и Божидар.

След поста на русокосата красавица в Инстаграм заваляха поздравления. „ Честото, красотичке. Бъдете безпределно щастливи “, пожела им тяхна позната. Друга пък написа: „ Красавица и сладур “.

Въпреки че е някогашен капитан на ЦСКА, Божидар Чорбаджийски има двойно по-малко почитатели в обществените мрежи от обичаната си жена. Тя се радва на над 14 000, с които постоянно споделя фотоси от фешън сесии и сантименталните си завършения с футболиста. За последно през лятото те бяха на отмора в Свети Влас, а в късния декември 2019-а бяха в Тайланд, писа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР