Футболна звезда наема елитна компаньонка, тъй като се срамувал да

...
Футболна звезда наема елитна компаньонка, тъй като се срамувал да
Коментари Харесай

Елитна компаньонка разкри фетишите на известен футболист

Футболна звезда наема елитна компаньонка, защото се срамувал да признае на приятелката си за причудливите си стремежи в леглото. Това е единствено дребна част от описа на проститутката Анна, чиято история беше оповестена от английския таблоид „ Daily Star”.

Придружителката, която е била наемана за разнообразни услуги, твърди, че прочут в Европа състезател е употребявал услугите ѝ, с цел да сбъдне култовете му. Анна споделя своите мемоари пред изданието, без обаче да назове името на футболиста. Тя твърди, че той не е правил с нея обичаен секс, а просто е желал да я остави да оближе краката ѝ.

Анна е литовка и прибира по 1000 паунда на час. Желанието на играча обаче било най-вече тя да е преобладаващата в леглото - да вършат секс с пристягащи съоръжения, седнала върху него, с цел да не може да диша, да го плюе.

Анна твърди, че се е срещнала със своя клиент посредством организация, само че след няколко срещи той се е отегчил от нея. За първи път се срещат в първокласен хотел в Мюнхен

„ Той не беше подобен, какъвто си го представях, той взимаше опиати и пиеше алкохол. Чудя се по какъв начин състезател може да живее по подобен метод. Той обичаше да преобладавам на него, като го унижавах”, споделя Анна пред изданието.

Желанията на играча били от най-различно естество, като в един миг даже изискал да му лакират ноктите на краката.

„ Наистина, той е просто вманиачен човек с доста пари, който би трябвало да психически да се управлява, с цел да може да се оправи с триумфа си”, споделя още Анна.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР