Футболистите, треньорите и служителите в до вчера все още не

...
Футболистите, треньорите и служителите в до вчера все още не
Коментари Харесай

Криза в отбора на Локо Пловдив преди мача с Арда

Футболистите , треньорите и чиновниците в до през вчерашния ден към момента не бяха получили декемврийските си заплати, макар че имаха заричане това да се случи още преди седмица, написа в днешния си брой вестник „ Мач Телеграф “.
Никой от управлението към момента не е заставал пред тима да аргументира ставащото все по-сериозно закъснение. Той идва на фона на много преференциалната договорка с ЦСКА 1948 за двама от най-хубавите футболисти в състава от есента – Бирсент Карагарен и Райън Бидунга.
От клуба не осигуриха и средства за лагер и вечеря преди дуела с Арда през днешния ден. Футболистите на Александър Томаш ще пътуват за Кърджали в деня на срещата. Това обаче не е казус като и различен път тимът е пътувал по този метод за дуелите с „ небесносините “. Разстоянието се взима за час и половина и по принцип това не е необикновен проблем за футболистите.
В групата за дуела се завръща Мартин Паскалев, който бе осъден за дуела с Ботев Враца. Очаква се младият футболист да започва в титулярни състав и да си партнира с Милош Петрович. Треньорът Александър Томаш продължава да избира сред разнообразни футболисти за укрепване в тази зона. От оня ден с „ черно-белите “ тренира котдивоарецът Ибрахима Сисе.
Първоначалните усещания от 19-годишният африканец, който за последно е бил във втория тим на норвежкия Лилестрьом, са позитивни. Той въпреки всичко ще тренира с тима и през идната седмица, пред да се вземе решение за бъдещето му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР