Футболистите от първия отбор, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби

...
Футболистите от първия отбор, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби
Коментари Харесай

Рууни и компания се разбраха с ръководството

Футболистите от първия тим, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби Каунти се съгласиха на "съществено " отсрочване на заплащане на заплатите, с цел да оказват помощ за превъзмогване на финансовите проблеми, провокирани от пандемията от COVID-19, обявиха от клуба от Чемпиъншип.

Британските медии оповестяват, че капитанът на Дарби Каунти Уейн Рууни е водил договарянията от името на своите съотборници по отношение на предлагането на клуба за отлагане на заплатите на играчите с 50 %.

Ръководството на Дарби Каунти не разгласи съответни числа, само че съобщи, че играчите са се съгласили непринудено на пролонгация, "значително повече, в сравнение с е обявено в медиите ", и благодари на Рууни за поддръжката.

"Играчите от първия тим непринудено се съгласиха на значително отсрочване на погашение на възнагражденията им. Всички са изцяло ангажирани да оказват помощ ", се споделя в изказване на клуба.

"Мерките бяха контрактувани като част от настоящата работа за отбрана на бъдещето на клуба, на чиновниците и на всички наранени през тези невиждани времена. Клубът особено би желал да благодари на Рууни и Къртис Дейвис, представител на Асоциацията на професионалните футболисти, за тяхната помощ и поддръжка ", съобщи още от британския отбор.

Дарби Каунти разгласи, че играчи, треньори и чиновници също са създали финансови дарения на благотворителна акция за битка с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР