Футболистите на Спартак (Варна) направиха първа официална тренировка за 2023

...
Футболистите на Спартак (Варна) направиха първа официална тренировка за 2023
Коментари Харесай

Соколите с първа тренировка, Херо търси още петима нови

Футболистите на Спартак (Варна) направиха първа публична подготовка за 2023 година Тя бе открита за последователите на клуба и медиите и се организира на клубния стадион " Спартак ". Старши треньорът Димитър Димитров встъпи публично в служба на 1 януари 2023 година, а част от екипа му остават треньорите Тодор Киселичков, Георги Чиликов, Евгени Русев и Ангел Павлов. 

" Търсим салдото в състава ", сподели Херо, като добави, че ще се търсят още 4-5 футболисти. Има предварителни два контракта с задгранични футболисти. Очакванията на старши треньора на „ соколите ” са в състава да има 20 полеви футболисти и трима вратари. 

Подготовка с тима стартират: Жоао Марио Нунес Фернандес, Андриан Димитров, Александър Цветков, Кристиано Фигейредо, Александър Белоусов, Иван Дичевски, Християн Христов, Никола Борисов, Пламен Димов, Виктор Митев, Божидар Васев, Румен Руменов, Ивайло Климентов, Родни Антуи, Здравко Димитров, Емануел Моура, Велислав Боев, Денис Баланюк, Ромееш Ивей, Лиандро Мартис. 

Следващите два дни - на 5 и 6 януари всички футболисти ще преминат наложителните медицински прегледи. Подготовката във Варна ще бъде до 18 януари 2023 година като тя ще се организира на естествения терен в Семеен кодекс " Локомотив " във Варна. На родна земя се изиграят две контролни срещи – на 14 януари с Локомотив (Горна Оряховица) и на 18 януари с Добруджа. 

Предстои двуседмичен лагер в Анталия от 19 януари до 3 февруари. Там ще се изиграят четири контролни срещи, конкретизирани и са и противниците. На 21 януари " соколите " ще играят с Черноморец (Одеса), на 25 януари с Малишево (Косово), на 29 януари със Спартак (Минаж) и на 2 февруари с Македония Гьорче Петров. Първият формален дуел за футболистите на Спартак е против Лудогорец в седмицата 10 - 12 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР