Според партньора на Кейт Абдо Малик Скот тя ще има

...
Според партньора на Кейт Абдо Малик Скот тя ще има
Коментари Харесай

Секси водеща на Шампионската лига се пуска в бокса

Според колегата на Кейт Абдо Малик Скот тя ще има опция да сбъдне фантазията си и да стартира да се боксира. На надарената спортна водеща Абдо е препоръчано място в картата на Misfits - промоцията, учредена от трансформиралия се в боксьор YouTuber KSI.

Скот, някогашен професионален боксьор, който в този момент тренира някогашния първенец в тежка категория Дионтей Уайлдър, както и половинката си, съобщи, че Абдо не е надалеч от дебют на кръга, само че това може да стане в края на 2024 година и надали ще я накара да се откаже от ролята си на водеща.

" Кейт е получила предложение за присъединяване в Misfits, само че датите би трябвало да се подредят. Всички знаем кой ще я образова за това “, съобщи Скот. " Това е нещо, с което ще се заемем, когато му пристигна времето, най-вероятно няма да е още това лято, само че я очаквайте. Тя в действителност може да се бие. Технически е доста добра и има страхотна работна нравственос. В техническо отношение основата ѝ е доста добра и хвърля мощни комбинации. Тя е добре осведомена с бокса поради работата си. И е доста заинтригувана да приложи на процедура уменията, които е научила от колегата си, и аз я поддържам “.

Love this picture of at the boxing!
— Kate Abdo Fans (@AbdoKatefan)
Абдо е работила и с боксовата промоция Premier Boxing Champions, също така е водила излъчвания за стрийминг услугата DAZN. Сега тя закупи още по-голяма популярност поради ролята си на основен водещ на предаването на CBS Sports за Шампионската лига по футбол.

Лейбълът Misfits Boxing на KSI е предложил благоприятни условия на цялостен куп звезди, които могат да показват гения си, от по-ниско равнище до професионалните редици на спорта. Самата Абдо е говорила за опцията да се бие и даже е отворила вратата за мач с телевизионната риалити звезда Кейти Прайс.

" Защо не? Слушайте, бих се била с всеки. Бих се биела с всеки, който ме изправи пред себе си. Просто не съм гледала куп " Злодеи ", тъй че не знам почтено казано коя борба има смисъл. Но да, в случай че би трябвало да изкарам няколко месеца на лагер в Лос Анджелис, преди да се удрям, да, бих се съгласила. "

И в случай че тя може да държи под надзор Мика Ричардс и Джейми Карагър, то сигурно може да се оправи с всеки, който бъде подложен пред нея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР