Футболистите на Шумен 2007 (Шумен) победиха с минималното 1:0 тима

...
Футболистите на Шумен 2007 (Шумен) победиха с минималното 1:0 тима
Коментари Харесай

Шумен 2007 с победа над Светкавица

Футболистите на Шумен 2007 (Шумен) победиха с минималното 1:0 отбора на Светкавица (Търговище) в мач от III-тия кръг на Трета лига – Североизточнааматьорска група.

Двубоят се игра на градския стадион „ Панайот Волов “ пред към 350 фенове. Шуменци започнаха решително мача с една единствена цел – успеха. Това пролича и в първите офанзиви към вратата на гостите защитавана от неостаряващия ТодорТодоров.

В 4-та мин. Румен Николов беше най предвидлив в бъркотията внаказателното поле на Светкавица и отблизо разстояние порази задачата – 1:0.

Момчетата на Александър Димов (треньор на Шумен 2007) преобладаваха през цялата първа част на мача, само че не съумяха да стигнат до нов гол. Пропуски пред вратата на гостите направиха Христо Станчев, Юлиян Загоров, Алекс Наков и Румен Николов.

През втората част играта беше равностойна, като и двата тима имаха шансове да отбележат гол. Но това не стана. Шуменци на три пъти посредством Христо Станчев и Юлиян Загоров нацелиха гредите на стража на гостите Тодор Тодоров. На два пъти в стрелковапозиция беше изведен и младият нападател Едис Ибрахим, влезнал в игра като резервапрез втората част, само че прибързаността му изигра неприятна смешка в завършващата фаза.

Впоследните десетина минути от срещата гостите от Търговище бяха по-активния тим и нападнаха непрекъснато вратата на шуменци. Защитата на домакините водена решително от Михаил Венков, Евгени Стоянов, Мартин Иванов и младият Стефан Стефанов, както и вратаря Иван Иванов обаче се оправиха със обстановките и Шумен 2007 взе напълно справедливо трите точки от дуела. Победата прати отбора на Шумен 2007 на лидерска позиция в Трета лига – Североизточна аматьорска група преди утрешните срещи.

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР