Футболистите на Шефилд Юнайтед се отказаха от част от седмичните

...
Футболистите на Шефилд Юнайтед се отказаха от част от седмичните
Коментари Харесай

Футболистите на Шефилд Юнайтед приеха да намалят заплатите си

Футболистите на Шефилд Юнайтед се отхвърлиха от част от седмичните си хонорари и бонусите по време на COVID-19 пандемията, оповестиха от британския клуб. Преди това същото направиха мениджърът Крис Уайлдър, неговият треньорски щаб и изпълнителният шеф Стивън Бетис, които няма да получават цялостните си заплати за период от шест месеца.

" Целият тим одобри редуциране на заплатите и спомагателните хонорари до края на 2020-а година ", оповестиха " остриетата " на клубния уеб страница.

Преди Юнайтед това направиха Саутхамптън и Уест Хам, а Арсенал разгласи в понеделник, че играчите и треньорският щаб са приели съкращения на заплатите в размер на 12.5 %.

" Доволен съм, че се разбрахме с футболистите от първия тим, мениджъра и неговия щаб. Те се съгласиха да оказват помощ на клуба. Намираме се в комплицирана обстановка, само че някой би трябвало да се грижи и за Юнайтед. Футболистите взеха решение да повторят жеста на Крис и треньорите, с което демонстрираха угриженост за Шефилд Юнайтед ", сподели Бетис.
Club Statement

Proving that the Blades are totally united, the players have mirrored the senior management by agreeing to partial pay and relevant bonus deferrals during the current Covid-19 pandemic.
— Sheffield United (@SheffieldUnited) April 21, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР