Футболистите на Хитрино не успяха за пореден път да запишат

...
Футболистите на Хитрино не успяха за пореден път да запишат
Коментари Харесай

Късметът за пореден път обърна гръб на Хитрино

Футболистите на Хитрино не съумяха за следващ път да запишат победа в актива си в домакинска среща против Ботев (Нови пазар) от ХIV-ия кръг на Трета лига – Североизток. Нулевото тъждество в края на мача сякаш беше разумно предвид на показаното на терена. Домакините започнаха сносно мача, сътвориха няколко преференциални положения за гол, само че изстрелите на Мартин Иванов, Дениз Неджмиев, Христо Александров, Йордан Йорданов и Ивайло Иванов по този начин и не откриха очертанията на вратата на гостите, защитавана сполучливо от Симеон Красенов.

Гостите от Нови пазар, макар че са последни в класирането, стояха добре на терена, бранеха се сполучливо, а напред разчитаха най-вече на капитана си Димитър Димитров и бързоногия Калоян Петров. Студеното време оказа въздействие на футболните умения на състезателите за нулевото тъждество в края на полувремето. Втората част мина под диктовката на Хитрино, които прибраха гостите в личното им игрално поле. Заредиха се удар след удар, меле след меле пред вратата на Ботев (Нови пазар), само че гол и по този начин не падна. Веднъж и гредата оказа помощ на гостите да запазят вратата си суха.

В 87-ата минута, след следващото меле пред вратата на Симеон Красенов, топката удари ръката на бранител от Нови пазар, а това беше мотив младият рефер от Разград Момчил Маринов да уточни бялата точка за дузпа. Решението на рефера беше групово оспорено от състезателите на Ботев (Нови пазар), наложи се намесата на помощник реферите, само че основният арбитър беше безапелационен – дузпа. С осъществяването се нагърби Мартин Иванов – един от най-дейните в състава на домакините в дуела. Вратарят Симеон Красенов със сетни старания, плонжирайки, избави ориентираната до напречната греда топка и се трансформира в воин на мача. Североизточна Трета лига 14 кръг, събота 24 ноември  Хитрино 1:0краен резулат  Ботев (Нови пазар)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР