Футболистите на Бешикташ отправиха над 20 удара към вратата на

...
Футболистите на Бешикташ отправиха над 20 удара към вратата на
Коментари Харесай

Истанбул Башакшехир нанесе първа загуба на Бешикташ

Футболистите на Бешикташ насочиха над 20 удара към вратата на Истанбул Башакшехир, само че изгубиха с 0:1 дербито от 6-ия кръг на турското състезание. Гола вкара Бертран Траоре в 71-вата минута. Привлеченият от Астън Вила нападател означи дебютното си попадение в Суперлигата след пас на Филип Полан Кени. Поражението е първо за Бешикташ през сезона.

Домакините се напдреварваха да вършат пропуски, най-много посредством Жорж-Кевин Н`Куду и Вут Вегхорст. Контрите на Истанбул Башакшехир обаче също бяха рискови. 

През второто полувреме нападателите на " черните орли " продължиха да стрелят неопределено и по този начин се стигна до 71-вата минута, когато Кени подаде на Траоре и той технично прати топката до гредата. По този метод тимът на Емре Бельозоолу събра 13 точки и се изравни с Бешикташ, Адана Демирспор и Галатасарай. Начело с 14 пункта е Коняспор. 

Загуба претърпя и Трабзонспор. Шампионите отстъпиха с 2:3 на Адана Демирспор и са осми в класирането. Домакините на два пъти повеждаха, само че Трабзонспор успяваше да изравни. В 4-ата минута след приключването на постоянното време Самет Акайдън вкара трети гол за Адана Демирспор и донесе триумфа на отбора, воден от Винченцо Монтела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР