Футболистите Даниел Димов (Черно море) и Виктор Митев (Спартак Варна)

...
Футболистите Даниел Димов (Черно море) и Виктор Митев (Спартак Варна)
Коментари Харесай

Какво означава дербито на Варна за Даниел Димов и Виктор Митев?

Футболистите Даниел Димов (Черно море) и Виктор Митев (Спартак Варна) споделиха своите упования за дербито на Варна пред камерата на „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Двамата описаха какъв заряд носи този дуел за локалните почитатели, както и за самите играчи.

Срещата е в събота, 22 октомври, от 15:15 часа по DIEMA SPORT. Всичко най-интересно към мача можете да намерите и в уеб страницата Gong.bg.

“Победа. Означава доста този мач за мен, бил съм и в Черно море в юношеските години, след това и при мъжете малко. По-голямата част от кариерата си съм я прекарал в Спартак Варна. Много значи за мен този мач, в действителност доста. Преди сходно дерби мисля, че няма никакво значение къде се намира противниковият или твоят тим. Не желая да се ангажирам с прогноза, само че мисля, че сме пределно стимулирани, с цел да можем оптимално да покажем на какво сме способни в деня на мача “, показа Виктор Митев.

Даниел Димов, който се възвръща от интервенция, знае от първо лице какви страсти носи това дерби.

„ Дълго време чакахме, цялата футболна общност от „ зелената “ част е с въодушевление за победа. Минаха много години от последните ми дербита. Аз може би ще съм единственият деен футболист, играл в това дерби. Минаха много години и упованията са огромни. Жалкото е, че съм в обстановка, в която не мога да взема присъединяване. Всички го чакаме с огромно неспокойствие. Помня последния мач, много позитивен мач и резултат за нас. Като всяко дерби, силите са изравнени преди мача. Настройката, мотивацията и желанието ще играят в този дуел “, сподели от своя страна Даниел Димов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР