Футболистът на Тотнъм и звезда на националния отбор на Южна

...
Футболистът на Тотнъм и звезда на националния отбор на Южна
Коментари Харесай

Сон ще претърпи операция, под въпрос е за Мондиала в Катар

Футболистът на Тотнъм и звезда на националния тим на Южна Корея Хюн-мин Сон ще претърпи интервенция на лицето, която може да го извади от сметките за Световното състезание в Катар.

Играчът на " шпорите " счупи скулата на лявото си око по време на мача от Шампионска лига против Марсилия след конфликт с с Шансел Мбемба, като точно поради тази фрактура се постанова хирургическа намеса, заяви британският клуб на уеб страницата си.

От Тотнъм допълват, че след интервенцията Сон ще стартира развой на рехабилитация при докторския екип на лондончани, а почитателите на отбора ще бъдат уведомявани навреме за положението му.

Травмата на офанзивния футболист обаче може да повлияе на присъединяване му на Световното състезание в Катар, което започва на 20 ноември.

За 30-годишния футболист това би трябвало да бъде първия Мондиал, в който той ще поведе страната си с капитанската лента и общо третото Световното състезание, на което той ще взе участие.

Отборът на Южна Корея попадна в група Н за шампионата в Катар, където ще мери сили със съставите на Португалия, Гана и Уругвай.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР