Футболистът на преживя доста неприятни моменти. Той бе нападнат от

...
Футболистът на преживя доста неприятни моменти. Той бе нападнат от
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха с бухалки играч на Арсенал

Футболистът на претърпя много неприятни моменти. Той бе атакуван от двама маскирани, които го заплашиха с бейзболни бухалки и се пробваха да откраднат колата му от гаража.

Обирджиите наблюдавали централния бранител до дома му. Той се прибрал дружно със собствен другар. Изведнъж двама мъже нахлуват в гаража и поискват ключовете и телефона на Габриел. Камера за видеонаблюдение е снимала случилото се. На фрагментите се вижда по какъв начин бразилският защитник съумява да приложи няколко техники от бойните изкуства върху натрапниците, които са принудени да прекратят обира и да избягат.
свързани новини2494на 28.11.2021
Впоследствие се оказва, че нападателите са не двама, ами общо трима. Единият от тях е седял пред къщата, с цел да обезпечи бягството на останалите двама.

Инцидентът се разминава без потърпевши. Органите на реда към този момент са открили самоличността на един от крадците, който има богато престъпно досие зад тила си.

Прокурорът, работещ по случая, разяснява, че крадците са се натъкнали на двама мощни мъже, които са съумели да се оправят.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР