Футболистът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган е категоричен, че тимът

...
Футболистът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган е категоричен, че тимът
Коментари Харесай

Гюндоган почна със заплахите: Ще им покажем на шампионите

Футболистът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган е безапелационен, че отборът му е изцяло квалифициран за предизвикването от 7-ия кръг на Висшата лига, коети изправя "гражданите " против британския първенец Челси.

Ужасът за Гюндоган продължава

Халфът стъпи на терена за първи път от декември 2016, когато скъса коленни връзки, в мача за Купата на Лигата против Уест Бромич. Лошият шанс обаче продължава да преследва футболиста, който в 59-ата минута на срещата се наложи да бъде принудетелно заменен, поради нова контузия в коляното.

„ Очаква ни един доста огромен мач. Освен това сме посетители, което в допълнение усложнява ситуацията, само че ние сме подготвени. Ако попитате мениджъра, той постоянно счита, че има какво да подобряваме, само че ние знаем, че сме страховит тим, с доста положителни играчи и само от нас зависи да се потвърждаваме на всеки 4 дена”, сподели Гюндоган.

Ман Сити загуби главен състезател за няколко месеца

„ Трябва да покажем темперамент, тъй като отиваме на „ Стамфорд Бридж”, където ще се надигнем против първенеца. Отиваме, с цел да потвърдим, че сме подготвени за този мач и се надявам мачът да бъде с позитивен резултат за нас”, добави футболистът на „ гражданите”.

Челси приема Сити в събота от 19:30 часа. Двубоят ще се излъчва директно по DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР