Футболистът на Манчестър Сити - Бернардо Силва смята, че мениджърът

...
Футболистът на Манчестър Сити - Бернардо Силва смята, че мениджърът
Коментари Харесай

Гуардиола към играчите на Сити: Уморихте ли се? Не ми пука, трябва да тренирате

Футболистът на Манчестър Сити - Бернардо Силва счита, че мениджърът на отбора Пеп Гуардиола е трансформирал разбирането си за футбола.

" Това е треньорът, с който съм работил най-дълго в кариерата си. Той е в действителност специфичен треньор в метода си на гледане на футбола и в метода си на непрекъсната смяна на нещата. Той постоянно измисля нещо ново. Когато спечелите три трофеи за един сезон, можете да приемете, че идващия сезон ще играете по същия метод, само че не.
 Кайл Уокър: В последните месеци Гюндоган се трансформира в Зинедин Зидан
" Илкай Гюндоган се трансформира в Зинедин Зидан "

" Понякога би трябвало да започнеш да блестиш и Илкай го направи през втората половина на този сезон "

Той непрекъснато прави промени, тъй че другите тимове да не знаят по какъв начин ще развием нашия жанр на игра. Така че никой не привиква с метода, по който играем. И защото той прави промени от самото начало, всяка година се учиш. Той промени отношението ми към играта.

В началото му е мъчно, само че след един-два сезона се оказва, че прави това, което желае. Всеки състезател, който е работил с него повече от един сезон, ще разбере това. Понякога идва на подготовка в умерено положение. Позволява ни да практикуваме.

Един ден се появи и ни разруши: " Уморихте ли се? Не ми пука, би трябвало да бягате и да работите интензивно ". Той желае доста от нас.

Не единствено по време на мачове, само че и на тренировки. Всеки би трябвало да е съсредоточен. Ако усети, че не даваш 100 %, няма да играеш ", сподели Силва в изявление за " France Football ".
 Епичен конфликт: Манчестър Сити и Реал (Мадрид) дефинират финалиста в Шампионска лига
Епичен конфликт: Манчестър Сити и Реал (Мадрид) дефинират финалиста в Шампионска лига

Победителят се изправя против Интер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР