Футболистът на Локомотив Пловдив Калоян Костов е със скъсана кръстна

...
Футболистът на Локомотив Пловдив Калоян Костов е със скъсана кръстна
Коментари Харесай

Калоян Костов ще бъде аут от терените до месец март

Футболистът на Локомотив Пловдив Калоян Костов е със скъсана кръстна връзка и ще отсъства от терените в продължение на половин година, оповестиха от клуба на своя формален уебсайт.

Младият защитник получи контузията си в дуела против Хебър Пазарджик от Първа лига, като в началото се смяташе, че положението му не е толкоз тежко.

За негово голямо страдание обаче последвалите прегледи са открили скъсването на кръстната връзка, което е наложило и Костов да се подложи на интервенция.

" Черно-белите " осведомиха, че интервенцията към този момент е била осъществена, а самият състезател към този момент се възвръща в домашни условия.

" В този сложен миг за него заявяваме нашата поддръжка! Кала, сигурни сме, че ще се върнеш по-силен от всеки път! Очакваме те с неспокойствие още веднъж на зеления килим! ", написаха от ПФК Локомотив Пловдив.

От началото на сезона Калоян Костов взе присъединяване в общо шест мача на своя отбор, в които означи и един гол, а той, по подигравка на ориста, пристигна при триумфа с 4:3 в злополучния мач против Хебър Пазарджик.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР