Футболистът на Фулъм Жоао Палина е поредният полузащитник, за когото

...
Футболистът на Фулъм Жоао Палина е поредният полузащитник, за когото
Коментари Харесай

Палиня е поредният халф, който влезе в полезрението на Ливърпул

Футболистът на Фулъм Жоао Палина е следващият полузащитник, за който се твърди, че е влезнал в полезрението на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Германецът възнамерява съществено възобновяване на халфовата линия на тима през лятото, като цел №1 за тази зона е Джуд Белингам. Според мнозина обаче Клоп ще желае да притегли не е един, а двама полузащитници. „ Дейли Мейл “ твърди, че на „ Анфийлд “ гледат на Палиня като на по-евтин авариен вид при положение на крах с Белингам. Това обаче е противоречиво изказване, защото профилът и качествата на двамата са много разнообразни.

Фулъм притегли Палиня от Спортнг през предишното лято против 20 милиона паунда. Само за няколко месеца цената му към този момент се е нараснала близо три пъти, само че все пак ползата към него става все по-голям. Според британските медии Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси, Тонъм и Нюкасъл също са подготвени да се включват в наддаването за португалския национал.

27-годишният Палиня има общо 28 мача за Фулъм във всички през този сезон. Той означи и четири гола, а още по-показателна е статистиката, съгласно която лондончани позволиха 10 от 37-те гола, които получиха във вратата си в мачовете в Премиър лийг, в трите срещи, в които Палиня не игра поради наказване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР