Футболистът на Арсенал Букайо вече е възстановен от коронавирус и

...
Футболистът на Арсенал Букайо вече е възстановен от коронавирус и
Коментари Харесай

Сака ще е на линия за мача на Арсенал, Рамсдейл отново аут

Футболистът на Арсенал Букайо към този момент е възобновен от ковид и възобнови тренировки преди гостуването на на 4 април в среща от 31-ия кръг на Висшата лига. 21-годишният Сака даде позитивен тест за КОВИД-19 през предходната седмица по време на паузата за националните тимове и пропусна другарските срещи на с и Кот д`Ивоар. „ Букайо се усеща добре. Днес тренира и да се надяваме, че и на следващия ден ще е ОК “, разяснява мениджърът на Арсенал Микел Артета на конференция. Той поддържа Сака за думите му след дуела с преди две седмици, че реферите би трябвало да пазят повече играчите.
 Арсенал предлага нов контракт на Букайо Сака Арсенал предлага нов контракт на Букайо Сака
„ Мисля, че Букайо сподели, че няма да се оплаква, а искаше неизменност в критерия за съдийските отсъждания. Това е всичко. Съдията е единственият човек, който може да отбрани играчите. Ние също би трябвало да ги пазиме, само че по време на мача това е в ръцете на съдиите “, съобщи още Артета.
 Джерард отговори на Сака: Това е контактен спорт, би трябвало да привиква Джерард отговори на Сака: Това е контактен спорт, би трябвало да привиква
Вратарят Арън Рамсдейл ще пропусне срещата в понеделник поради травмата на бедрото, която получи в дуела с Ливърпул по-рано този месец. Такехиро Томиясу, който за последно игра през януари, също е под въпрос. Артета разяснява още, че опцията за пет смени на мачовете във Висшата лига през идващия сезон, е нещо положително, след повторното гласоподаване по тематиката от страна на клубовете. „ Ще има промени, тъй като това дава разнообразни благоприятни условия и оказва помощ при работата с играчите “, добави испанският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР