Футболист на ЦСКА - София се озова в центъра на

...
Футболист на ЦСКА - София се озова в центъра на
Коментари Харесай

Фифа спря трансфери в Колумбия заради футболист на ЦСКА - София

Футболист на ЦСКА - София се озова в центъра на огромен скандал в Южна Америка, предава вестник “Тема Спорт ”. Фифа спря прехвърлянията на колумбийския Онсе Калдас поради футболистът на ЦСКА - София Марселино Кареасо. Клубът дължи на венецуелския Монагас 30% от сумата, платена за него на “Българска войска ”.

Марселино Кареасо дойде в ЦСКА - София точно от същия отбор през септемви 2022 година И бързо се трансформира в главен футболист, употребен от Саша Илич. Преди това той изигра за колумбийския си отбор 140 мача и изработвайки 20 гола и седем асистенции в интервала междиу 2018 и 2022 година

Сумата, която Онсе Калдас би трябвало да заплати на Монагас, не е огромна, регистрират медиите в Колумбия. Въпреки това в началото клубът реши да апелира наложената глоба, само че в този момент упованията са да се издължи.
 ЦСКА - София няма да заплаща за Кареасо ЦСКА - София няма да заплаща за Кареасо
Любопитно е, че футболист на ЦСКА - София бива въвличен за повторно в сходен проблем. В началото на 2022 година бразилският Витория получи възбрана за картотекиране на футболисти поради метода, по който е привлякъл Жорди Кайседо от еквадорския Универсидад Католика. След това нападателят напусна и “Борисовата градина ” със скандал, като си издейства да бъде продаден в мексиканския Тигрес. Там обаче не съумя да се наложи и сега е преотстъпен на турския Сивасспор.
 Потвърдено: Жорди Кайседо публично подписа със Сиваспор Потвърдено: Жорди Кайседо публично подписа със Сиваспор
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР