Футболен клуб Русе съвместно с общината в крайдунавския град за

...
Футболен клуб Русе съвместно с общината в крайдунавския град за
Коментари Харесай

Осем отбора се включиха в деветия турнир по плажен футбол Децата на Русе

Футболен клуб Русе взаимно с общината в крайдунавския град за девета година провежда шампионат по плажен футбол за деца.

Той бе под надпис "Децата на Русе ", като в него взеха присъединяване тимове от осем учебни заведения. Те бяха разграничени в две групи по четири и играха по системата всеки против всеки. Така в предварителната фаза се организираха общо 12 дуела. Първите тимове в групите се класираха за финала, а подгласниците им - за мача за третото място.

Втори в групите си се класираха "Дойче шуле " и Средно учебно заведение за европейски езици. Момчетата от СУПНЕ бяха по–борбения тим и победиха 3:0, като заеха призовото трето място. Отборът на СУЕЕ пък си потегли с две купи - една за четвъртото си място и тази за "феър плей ".

За финала без изгубена намира се класираха МГ "Баба Тонка " и ОУ "Отец Паисий ". "Математиците " поведоха с два бързи гола. "Паисиевци " се бориха до края, само че не съумяха да стигна до попадение и в последна сметка останаха втори, а първенци - МГ „ Баба Тонка “.

Купи имаше за всички участници. Децата бяха наградени от Лъчезар Иванов – представител на Община Русе и състезателите на ФК Русе и национални състезатели на България по плажен футбол Живко Парашкевов и Мартин Недков. Организаторите подсигуриха и кетъринг за събитието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР