Футболен клуб Хебър беше отличен на днешната празнична сесия на

...
Футболен клуб Хебър беше отличен на днешната празнична сесия на
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик награди Митов и Хебър

Футболен клуб Хебър беше отличен на днешната празнична сесия на Общински съвет – Пазарджик. Кметът Тодор Попов връчи грамота на старши треньора Николай Митов за отличните резултати, които воденият от него тим реализира през тази година. " За мен равносметката с две думи е: добре свършена работа. За тази година. Очакванията ми за следващата година отново с две думи са: още по-добре свършена работа ", съобщи преди награждаването градоначалникът.

" Много е значимо манталитетното положение на един тим, без значение дали той е политически, стопански, или състезателен. С идването на Николай Митов в Пазарджик Хебър доби нужния нрав и самочувствие момчетата да демонстрират това, което могат, и съм уверен, че сме на правия път и ще продължим да надграждаме ", разяснява Попов, връчвайки грамотата на треньора на футболистите.

" Благодаря за достойнството, която ни се оказва. Благодаря и за всичко, което вашата администрация прави за тима – база, финансово застраховане и така нататък Много малко тимове в България може да се съпоставят с това, което Хебър към този момент има като спортна база. Вярвам и се надявам в бъдеще да продължаваме да работим дружно и да реализираме още по-големи триумфи ", обърна се от своя страна към кмета Николай Митов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР