Фулъм посреща Манчестър Сити на “Крейвън Котидж в мач от

...
Фулъм посреща Манчестър Сити на “Крейвън Котидж в мач от
Коментари Харесай

Съставите на Фулъм и Манчестър Сити, “гражданите” излизат без Кевин Де Бройне

Фулъм посреща Манчестър Сити на “Крейвън Котидж ” в мач от 34-тия кръг на Премиър лийг. Срещата е доста по-важна за “гражданите ”, които при триумф през днешния ден ще изпреварят Арсенал и ще оглавят класирането.

Фулъм не се намира в изключително добра форма, като в последните си 8 мача в Премиър лийг има едвам две победи. Тимът се намира тъкмо в средата на таблицата, като няма особени шансове за място в Европа, само че е и безусловно спокоен за мястото си в елита.

Мениджърът на “котиджърс ” Марко Силва има известни кадрови проблеми, като контузени са Вилиан и Левин Курзава, а нападателят Александър Митрович към момента изтърпява дългото си наказване поради деянията си по време на мача от ФА Къп против Манчестър Юнайтед. Фулъм ще разчита в предни позиции на Винисиус, а зад него ще работят Хари Уилсън, Андреас Перейра и Боби Рийд.

Манчестър Сити пък се намира във феноменална форма в шампионата - в последните си 10 мача отборът на Гуардиола има цели девет победи и единствено едно тъждество, като последната загуба на “гражданите ” е едвам от 5 февруари, когато отстъпиха на Тотнъм с 0:1. Испанският управител няма съвсем никакви кадрови проблеми, като изключим травмата на бранителя Нейтън Аке.

Гуардиола прави няколко промени в състава си спрямо успеха над Арсенал през седмицата. Бернардо Силва и Кевин Де Бройне отстъпват местата си на Рияд Марез и Хулиан Алварес в предни позиции за “гражданите ”. Илкай Гюндоган и Джак Грийлиш допълват халфовата линия на Сити, а пред тях ще е норвежката звезда на Сити Ерлинг Холанд не стопира да бележи, като към този момент има 33 попадения на сметката си в Премиър лийг, с които усъвършенства върха на Мохамед Салах за най-вече голове в един сезон. Джон Стоунс и Родриго пък ще играят като опорни халфове пред тримата в отбрана Уокър, Диаш и Аканжи.

ФУЛЪМ (4-2-3-1) : Лено; Тете, Адарабиойо, Риъм, Робинсън; Х. Рийд, Палиня; Уилсън, Перейра, Б. Рийд; Винисиус

МАНЧЕСТЪР СИТИ (3-2-4-1): Едерсон; Уокър, Диаш, Аканжи; Стоунс, Родриго; Марез, Алварес, Гюндоган, Грийлиш; Холанд

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР