Фулъм и Евертън завършиха наравно 0:0 в мач от 14-ия

...
Фулъм и Евертън завършиха наравно 0:0 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

Фулъм и Евертън разделиха точките

Фулъм и Евертън приключиха наедно 0:0 в мач от 14-ия кръг на Премиър лийг. Футболистите на Марко Силва бяха по-добрия отбор на терена и пропиляха редица положителни благоприятни условия за попадение. Един от най-силно представилите се играчи на отбора бе Вилиан, който още в 9-ата минута овладя положително центриране в наказателното поле и стреля, само че топката бе избита в корнер от Джордан Пикфорд. 

Именно за нарушаване против бразилеца лондончани желаеха дузпа, само че техните искания не бяха почетени от съдията Джон Бруукс. Отново Вилиан реализира добър пробив в 52-ата минута и стреля прострелно, само че още веднъж Пикфорд се намеси добре. В 62-ата минута Александър Митрович пък стреля над горната греда. “Карамелите ” съумяха да вкарат попадение в 70-ата минута посредством Доминик Калвърт-Люин, само че голът бе анулиран заради засада. 

С това тъждество Фулъм записа четвърти следващ дуел без загуба и събра 19 точки и заема 7-ата позиция в подреждането, за Евертън това бе втори следващ мач без загуба и " карамелите " са 12-и с 14 точки.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР