Фрог регистрира подозрителен проблем в сайта на МОСВ и то

...
Фрог регистрира подозрителен проблем в сайта на МОСВ и то
Коментари Харесай

Случайно: Регистърът за управление на водата в МОСВ е недостъпен

Фрог записва недоверчив проблем в уеб страницата на Министерство на околната среда и водите и то в много наболяла в последно време тематика - водния бранш. Незнайно по какъв начин и неизвестно за какво указател в страницата на екоминистерството отхвърля да се отвори, което значи, че никой не може да направи информация.
Искахме да потърсим избрана информация в уеб страницата на Министерство на околната среда и водите, само че се оказа, че регистърът в региона на ръководство на водите не може да бъде употребявани сега. Просто не се отваря.

Искахме да поговорим за водната рецесия в България, само че с обстоятелства. Поне да се опитаме. Държавата се клати от проблеми с неналичието на вода. Перник продължава да е на режим. Тече следствие. Държавата не може да се оправи с нерегламентираното отколоняване на вода от бент. “Студена”. Нено Димов се изправи пред съда поради занемареност. Въпросът кой краде вода продължава да стои без отговор. Едновременно с това обаче, регистърът в региона на ръководство на водите е съмнително недосегаем.

Какво може да се откри в обществените регистри? Може да ревизирате кои са лицата, които имат документи за осъществяване на действия, свързани с водите. Също по този начин и тези, които търгуват с тях и друга информация, която би трябвало да е обществена. Поне министерството по този начин е показало в уеб страницата си.

Стои въпросът за какво това е по този начин и за какво тъкмо в този момент, когато цялата страна се тресе от водна рецесия. Отговори - липсват. Предположения обаче има доста.

(Не)Случаен механически проблем, да вземем за пример?

Екип Фрог Нюз

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР