Фродо се влюби в БГ ресторант, предлагащ мексиканска кухня, научи

...
Фродо се влюби в БГ ресторант, предлагащ мексиканска кухня, научи
Коментари Харесай

Фродо се влюби в български ресторант, глезят го като...

Фродо се влюби в БГ ресторант, предлагащ мексиканска кухня, научи „ Телеграф “. Актьорът Илайджа Ууд, прочул се с ролята на Фродо от трилогията „ Властелинът на пръстените “, сега е в София за фотосите на фентъзи екшъна „ Токсичният отмъстител “.

Екранният Фродо на няколко пъти посещава ресторанта в центъра на столицата и всякога се снима за спомен, макар че в близост е добре разкопано сега поради поправки. От изявленията в обществените мрежи излиза наяве, че личният състав на мексиканския ресторант даже му посветил стихове за сандвичите тако, взимайки за основа заклинанието за властта от „ Властелинът на пръстените “.

Така, замествайки „ единствен пръстен “ с „ единствен тако “, се получава: „ Единствен тако ги владее,/ единствен тако ще ги открие,/ единствен тако вси ще ги сбере/ и в мрачевина ще ги обвие “.

От изявленията излиза наяве още, че до момента в който е похапвал тако, Илайджа е седял под портрета на сътрудник, окачен в заведението. Става въпрос за мексиканската звезда Дани Трехо, прочут и от холивудски шлагери като „ Десперадо “, „ Мачете “, „ От здрач до зори “ и други

Самият Ууд очевидно доста се кефи на престоя си в София, само че към момента не ясно какъв тъкмо е неговият воин в „ Токсичният отмъстител “. Преди време той бе декларирал, че му е писнало да играе позитивни герои, желал да бъде изверг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР