Фризер, използван за незабавно замразяване на пиле в завода на

...
Фризер, използван за незабавно замразяване на пиле в завода на
Коментари Харесай

Американската агенция заключава, че изтичането на химикали, което уби 6 работници от птицефабриката в Джорджия, е „напълно предотвратимо“

Фризер, употребен за неотложно заледяване на пиле в завода на Foundation Food Group в Гейнсвил, Джорджия, преля с течен азот, който се разля в околната стая на 28 януари 2021 година При контакт с въздуха химикалът се изпарява в газ без аромат, образувайки облак с височина до 5 фута (1,5 метра).

Двама служащи, които правят поддръжка на фризера умря от задушаване, сподели организацията, а други четирима бяха убити, до момента в който други чиновници се опитваха да спасят сътрудниците си. Трима спомагателни служащи и един пожарникар бяха тежко ранени.

Разположен на към 60 благи (100 километра) североизточно от Атланта, Гейнсвил е центърът на птицевъдната промишленост на Джорджия, която коства 4,3 милиарда $.

Заводът Foundation Food Group и други в региона разчитат в огромна степен на латиноамериканска работна мощ. Петима от служащите, убити при приключването на химикал през 2021 година, са мексикански жители.

Федералните следователи откриха, че фризерът има огъната тръба, вероят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР