Френският шампион Пари Сен Жермен също ще наддава за голмайстора

...
Френският шампион Пари Сен Жермен също ще наддава за голмайстора
Коментари Харесай

ПСЖ се включва в битката за Хари Кейн

Френският първенец Пари Сен Жермен също ще наддава за голмайстора на Тотнъм Хари Кейн. Звездата на „ шпорите “ е желаят от редица грандове, измежду които Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен, само че парижани също имат съществени апетити към него и е на челно място в листата им, твърди Le Parisien.
Изданието твърди, че ПСЖ желае потвърден голмайстор, защото бъдещето на Лионел Меси на „ Парк де Пренс “ наподобява все по-несигурно поради изтичащия му контракт през лятото. Привличането на подобен ще удовлетвори изцяло и Килиан Мбапе, който сигурно ще остане в клуба при такова развиване.
Въпреки че през лятото от контракта на Кейн с Тотнъм ще остава единствено една година, британският клуб ще търси висока трансферна сума за огромната си звезда. Според медиите на Острова президентът Даниел Леви няма да пусне Кейн за по-малко от 100 милиона паунда.

Le Parisien написа още, че президентите на двата клуба – Даниел Леви и Насер Ал-Хелайфи, са в доста положителни връзки. Двамата имаха среща при започване на година, когато обсъждаха възможни вложения от страна на катарските притежатели на ПСЖ в клуба от Северен Лондон.

В ПСЖ обаче са готови и с аварийни разновидности, в случай че не съумеят да привлекат Хари Кейн. Смята се, че такива са Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт, Виктор Осимен от Наполи, Маркюс Тюрам от Борусия Мьонхенгладбах и Ромелу Лукаку от Челси, който играе чартърен в Интер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР