Френският съдия Тони Шапрон засенчи звездите на ПСЖ с невиждана

...
Френският съдия Тони Шапрон засенчи звездите на ПСЖ с невиждана
Коментари Харесай

Рефер ритна играч и после го изгони

Френският арбитър Тони Шапрон засенчи звездите на ПСЖ с невиждана издънка. По време на мача на парижани с „ Нант “ (1:0), реферът срита състезател на „ канарчетата “, а по-късно го изгони с червен картон. Всичко това се разигра в последната 90-а минута на дуела. Тогава Диего Карлош от „ Нант “ се опита да се върне на спирнт в своята половина след контра на ПСЖ. По нехайство играчът повали Шапрон на земята. Реферът обаче се изправи и срита Карлош, а по-късно го изгони.

Случаят бе водеща вест във всички огромни организации, като съдията бе подложен на жестоки рецензии и доста насмешки. Във Франция реагираха на секундата и отстраниха Шапрон до второ разпореждане.

„ Получих 20 известия от целия свят, като всички, които ми писаха твърдяха, че този рефер е цялостен подбив – сподели Валдемар Кита, президент на „ Нант “. – Нашият състезател бе изпъден за нищо. Шапрон би трябвало да си почине, може би се нуждае от масаж. Дано бъде осъден за най-малко 6 месеца. Такова нещо не бях виждал до в този момент. Силно се надявам, че това негово решение не е взето преднамерено. Гледам отново обстановката и не зная да се нервирам ли или да се дръзвам. “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР