Френският режисьор Седрик Хименес ще снима през май филма Ноември,

...
Френският режисьор Седрик Хименес ще снима през май филма Ноември,
Коментари Харесай

Франция снима филм за атентатите от 2015-та

Френският режисьор Седрик Хименес ще снима през май кино лентата " Ноември ", който ще се върне на събитията към атентатите от 13 ноември 2015 година в региона на френската столица - в основната роля е  Жан Дюжарден, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.  " Историята ще потопи публиката в средите на антитероризма, чиито чиновници преследваха в продължение на 5 дни причинителите на атентатите от 13 ноември ", прецизират продуцентите от " Стюдио канал ". В онази трагична вечер отряд джихадисти умъртви 130 души и рани други 350 наоколо до стадиона " Стад дьо Франс ", в кафенета и в концертната зала " Батаклан ".

Режисьорът Седрик Химинес постоянно е изкушаван от полицейски сюжети. Той осъществя през 2014 година " Французинът " с присъединяване на Жан Дюжарден в ролята на арбитър Мишел, посветил живота си на битката против трафика на дрога. 

" Ноември " към този момент е най-амбициозният кино план за атентатите от 2015-та. На Дюжарден ще партнират Сандрин Киберлен, Жереми Рение, Анаис Демустие, Софиан Кам. Сценарият е  на Оливие Деманжел, а камерата ще се завърти на 12 май във Франция, Гърция и Белгия, като работата ще продължи 12 седмици. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР