Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон: Владимир Путин сам избра войната


Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на в сряда осъди " лъжите ", популяризирани от съветското държавно управление за опрощение на войната в Украйна, само че сподели, че ще остане в контакт с президента на Русия Владимир Путин, с цел да се опита да реализира прекъсване на огъня, заяви Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1615
Макрон, който поведе европейските старания за попречване на войната, като посети Путин в Москва предишния месец и се опита да посредничи сред него и украинския президент Володимир Зеленски, непосредствено сложи отговорността за военните дейности върху Кремъл.

" Като се отметна от интернационалните си задължения един по един, самичък президентът Путин избра войната ", сподели Макрон в послание към френския народ.

" Тази война не е спор сред Запада и Русия, както на някои им се желае да имаме вяра. Няма база на НАТО в Украйна. Това са неистини. Русия не е обект на експанзия, а е агресорът. Тази война не е борба против нацизма, това е неистина ", добави Макрон.

Той посочи, че нашествието на Русия в Украйна е подчертала нуждата отбранителната тактика на Европа да навлезе в нова фаза.

Макрон разгласи, че Франция ускорява вложенията си в отбранителния бранш, само че не даде повече детайлности по въпроса.

Френският президент сподели още, че стопанската система на Франция ще бъде наранена от следствията на съветската инвазия в Украйна и че държавното управление му ще работи да отбрани семействата от натиска, в това число от повишението на цените.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР