Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон продължава с атаките си по Ердоган

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на упрекна Турция, че заема враждебна позиция към сътрудници от НАТО и съобщи, че съдружниците би трябвало да разискват проблемите намерено, съобщи ДПА.

В излъчено нощес изявление за телевизия Ал-Джазира Макрон декларира, че желае понижаване на напрежението, само че турският президент Реджеп Ердоган би трябвало да почита Франция и Европейски Съюз и да заобикаля да прави обидни забележки.

Макрон и Ердоган се сблъскаха, откакто турският президент прикани за протест на френски артикули в отговор на речта на френския си сътрудник, който отбрани свободата на словото и публикуването на карикатури на ислямския оракул Мохамед, напомня хронологията на събитията Българска телеграфна агенция.

В същото изявление Макрон декларира също, че схваща и почита възприятията на мюсюлманите, които са смутени от карикатурите, само че акцентира, че неговата роля като президент е да приканва към успокоение и да пази правата на французите, в това число правото на свободно изложение.

Френският президент акцентира, че пробва да се бори против "радикалния ислям ", който е опасност за всички хора, изключително за мюсюлманите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР