Френският национален отбор е научил урока си от шокиращото отпадане

...
Френският национален отбор е научил урока си от шокиращото отпадане
Коментари Харесай

Гризман преди 1/8-финала с Полша: В тези турнири няма леки съперници

Френският народен тим е научил урока си от шокиращото отпадане от Швейцария на Европейското състезание преди две години и няма да допусне втора сходна неточност в идния осминафинал на Мондиал 2022 против Полша в неделя, убеден е нападателят на „ петлите “ Антоан Гризман.

Французите водеха с 3:1, само че позволиха равнене за 3:3 в последните 10 минути, след което изгубиха с дузпи от Швейцария на осминафиналите на Евро 2020.

„ Мисля, че бяхме прекомерно отпуснати против Швейцария. Когато водехме с 3:1, мислехме, че всичко е свършило. На огромните надпревари разбираш, че няма лесни противници, същото ще бъде и против Полша. Нищо не е обезпечено, ще би трябвало да сме съсредоточени от първата до последната секунда “, сподели Гризман на конференция.

Полша има два коза - нападателят Роберт Левандовски и вратарят Войчех Шчесни, който към този момент избави две дузпи в три мача в групите, само че французите са уверени, че имат качества да ги обезвреждат.

„ Ще създадем всичко, с цел да избегнем дузпите и да не се постанова да тестваме Шчесни “, сподели бранителят Уилям Салиба.

Гризман резервира в загадка кой ще извърши възможна дузпа против Полша.

„ Знаем кой ще извърши дузпа, в случай че бъде отсъдена такава. Но няма да давам никаква информация на Шчесни, той е задоволително добър. Нека остане изненада “, сподели Гризман.

Победителят от конфликта сред Франция и Полша ще се изправи против Англия или Сенегал на четвъртфиналите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР