Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема се ползва с

...
Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема се ползва с
Коментари Харесай

Босът на Реал Мадрид за Карим Бензема: Той е №1 в света!

 Апелативен съд: Бензема прави каквото си желае в Реал Мадрид
Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема се употребява с цялостното доверие на управлението на " кралския клуб ", излиза наяве от изявление на президента Флорентино Перес.

Бившият национал се намира в отлична форма в последните месеци и изцяло опроверга критиците, които твърдяха, че няма място на " Сантяго Бернабеу ". Нещо повече - Бензема беше апетитен като любим на някогашния треньор Зинедин Зидан и мнозина твърдяха, че точно той го поддържа.

" Медиите настояват, че на Реал е нужна нова деветка. Това не е правилно, тъй като имаме най-хубавия нападател в света - Карим Бензема. Продължавам да упорствам, че в Реал са събрани най-хубавите играчи, а извоюваните титли го потвърждават. Ние не харчим пари напразно. Продължаваме да привличаме млади играчи, които ще станат основата на Реал в бъдеще като Винисиус, Родриго и други ", разяснява Перес.

През сегашния сезон Бензема е отбелязал 10 гола и е дал три асистенции в 23 мача, в коитое играл. В последно време се спекулира, че той може да стане част от договорка по привличането на бразилеца Неймар от ПСЖ в Реал Мадрид.

Феновете на " белия балет " се надяват положителната форма на Бензема да продължи и в мачовете против Аякс от 1/8-финалите на Шампионската лига. Първият конфликт е на следващия ден вечер в Амстердам.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР