Френският елитен клуб Монпелие уволни треньора си Оливие Дал’Олио след

...
Френският елитен клуб Монпелие уволни треньора си Оливие Дал’Олио след
Коментари Харесай

Още една треньорска смяна в Лига 1

Френският първокласен клуб Монпелие уволни треньора си Оливие Дал’Олио след седмото проваляне на тима през сезона. През уикенда Монпелие отстъпи с 0:1 на Ланс и има четири победи в 11 мача, като изостава на 17 точки от водача и първенец на Лига 1 Пари Сен Жермен. От клуба прецизираха, че един от помощник-треньорите Ромен Пито ще извършва ролята на краткотраен ментор до спирането поради Световното състезание в Катар, което стартира на 14-и ноември. 

Оливие Дал’Олио беше назначен отпред на Монпелие през 2021 година на мястото на Мишел дер Закарян. Началото на престоя му беше доста положително и той се носеше на страстите на публиката и управлението, само че втората част на предходния сезон и началото на новата акция не бяха по никакъв начин положителни. И откакто докара тима до 11-о място с 12 точки, някогашният треньор на Брест беше уволнен. 

Дал’Олио е петият треньор през този сезон, който се прости с работата си след Оскар Гарсия (Реймс), Петер Бош (Лион), Дер Закарян (Брест) и Жан-Марк Фурлан (Оксер).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР