Френската актриса Бриджит Бардо в писмо до руския президент Владимир

...
Френската актриса Бриджит Бардо в писмо до руския президент Владимир
Коментари Харесай

Бриджит Бардо призова Владимир Путин да защити бездомните животни

Френската актриса Бриджит Бардо в писмо до съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила излезе с зов съветските санитарни управляващи да преразгледат своите способи за оправянето с бездомните кучета, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Бардо прикани съветския държавен глава персонално да се намеси за решаването на този въпрос. "Вие знаете, че изпитвам обич към Русия и почитание и дружба към вас. Но съм принудена да потърса вашата помощ във връзка със сериозния проблем, обвързван със срамното заличаване на кучетата ", акцентира актрисата в своето писмо. По нейните думи "дивите способи ", употребявани от сътрудниците на профилираните служби за избавянето от бездомните кучета и котки, не би трябвало да се употребяват в Русия.

"Аз се обръщам към вас с апел за помощ, тъй като единствено вие сте в положение да сложите завършек на тези практики! ", смята Бардо.

Тя предлага в Русия да се проведат огромни акции по дезинфекция на бездомните животни с присъединяване на ветеринари и цялото общество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР