Фрайбург спечели с 3:1 в домакинството си на Аугсбург в

...
Фрайбург спечели с 3:1 в домакинството си на Аугсбург в
Коментари Харесай

Фрайбург се справи с Аугсбург и продължава да мечтае за Шампионска лига

Фрайбург завоюва с 3:1 в семейството си на Аугсбург в мач от 18-ия кръг на Бундеслигата. Михаел Грегорич (13’), Лукас Хьолер (30’) и Филип Лийнхарт (85’) бяха точни за спечелилите, а Мергим Бериша (29’ дузпа) означи за гостите.

Нещата започнаха добре за домакините, които съумяха да вземат ранна преднина още в 13-ата минута, когато Грегорич бе изтърван в наказателното поле. Още преди приключването на половин час игра обаче равенството бе възобновено от Бериша след нарушаване на Кюблер в наказателното поле. Паритетът в дуела обаче се резервира единствено към минута, след което Хьолер още веднъж даде преднина на отбора на Кристиан Щрайх.

Двата отбора си размениха по една добра опция за попадение в дуела след към час игра, а точка на разногласието постави Лийнхарт пет минути преди края, когато се извиси над бранителите и засече чудесно центриране на Винченцо Грифо за 3:1.

С тази победа Фрайбург резервира четвъртото си място в класирането с 34 точки, а Аугсбург продължава да е забъркан в битката за изпадане, въпреки сега да е две места над рисковата зона с 18 пункта.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР