Фрайбург направи най-добрата операция в 30-ия кръг на Бундеслигата, като

...
Фрайбург направи най-добрата операция в 30-ия кръг на Бундеслигата, като
Коментари Харесай

`Равенство на Унион, победи за Фрайбург и Лайпциг

Фрайбург направи най-хубавата интервенция в 30-ия кръг на Бундеслигата, като тимът се наложи над Кьолн с 1:0 при гостуването си, съобщи Българска телеграфна агенция. Единственото попадение вкара японецът Рицу Доан в 54-ата минута. Така Фрайбург има към този момент 56 точки в актива си и се изравни с Унион Берлин на третото място. Тимът има по-лоша голова разлика за момента, само че и всички шансове да се пребори до края на шампионата за директна промоция в Шампионската лига.

Унион направи единствено 0:0 с Байер Леверкузен като хазаин и пропусна опцията да тормози първите два отбора в класирането. Гостите от Леверкузен даже бяхо по-близо до триумфа, само че вратарят на столичани Фредерик Ронов избави в края удар с глава на Мичел Бакер. Байер Леверкузен остава на шеста позиция в класирането.

Щутгарт се наложи над Борусия Мьонхенгладбах с 2:1. „ Швабите “ поведоха посредством Серу Гираси през първото полувреме, само че Юлиан Вайгъл изравни за Борусия. Радостта на гостите търпя единствено няколко минути, откакто Ко Итакура направи дузпа и бе изпъден с червен картон, а Танги Кулибали вкара за 2:1 за домакините. Това бе значим триумф в битката на дъното за Щутгарт, който изпревари Бохум и към този момент е на 15-о място.

Лайпциг победи Хофенхайм с 1:0. Кристофер Нкунку донесе триумфа и трите точки на отбора от Лайпциг, който остава на пето място с 54 точки, само че е доста близо и до третата позиция, която преследва. Хофенхайм продължава битката за оцеляване.

Айнтрахт и Аугсбург направиха 1:1 в различен мач от кръга. Домакините поведоха посредством автогол на косовския футболист на Аугсбург Елвис Реджбечай, само че Ермедин Демирович изравни за баварския тим. Айнтрахт остава в средата на класирането, като Аугсбург към момента не се отдалечил задоволително от рисковата зона. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР