Франц Бекенбауер е изпратил на приятеля си в България Христо

...
Франц Бекенбауер е изпратил на приятеля си в България Христо
Коментари Харесай

Франц Бекенбауер изненада със скъп подарък българската легенда Христо Бонев

Франц Бекенбауер е изпратил на приятеля си в България Христо Бонев скъп подарък - часовник, с който да означи своя 75-и рожден ден.

Кайзера на немския и международен футбол ги навърши на 11 септември, като по случая е поръчал лимитирана численост от скъпите часовници, които разпраща по света на изключително близки другари. Самият Бонев ще навърши 74 години на 3 февруари.

Лично краткотрайният президент на БФС Михаил Касабов, самичък добър другар на Бекенбауер, е донесъл подаръка в дома на легендата на българския футбол.

За това се похвали самият Бонев пред вестник " Марица ".



" Това бе най-скъпият ми подарък по празниците, дружно с обичта на фамилията - представен е Зума от пловдивското издание. - С Франц ни свързва остаряло другарство, скърбя, че при сегашните условия не можем да се забележим.

Знам, че той има и съществени здравословни проблеми. Искрено му искам бързо възобновяване, той е една от иконите на футбола в цялата му история. "

Преди 4 години самият Бонев имаше проблеми със здравето, като претърпя тежка сърдечна интервенция.

Бекенбауер тогава му се обади персонално и предложи помощ с лекуване и рехабилитация в Германия.

Двамата се познават от над 40 години, срещали са се на терена с екипите на България и Федерална Република Германия, а Кайзера е съдействал на Зума да поеме към Кьолнската треньорска школа, която българската легенда приключи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР