Франсис Тиафо стана поредният тенисист, който се изказа по темата

...
Франсис Тиафо стана поредният тенисист, който се изказа по темата
Коментари Харесай

Световният номер 31 назова най-великия за всички времена

Франсис Тиафо стана следващият тенисист, който се изрече по тематиката по отношение на тримата огромни. Кой ли не към този момент приказва по този въпрос, а всеки един има разнообразни желания.

Спорът по тематиката ще продължи, Докато Рафа, Роджър и Новак са на корта, само че Тиафо напълно намерено назова желанията си за най-великия тенисист в историята и обоснова избора си.

„ Знам, че ще бъда следващият, който приказва по този въпрос, а хората несъмнено обичат да показват мнението си. Кой ли не към този момент го направи, само че аз считам, че тези трима огромни първенци заслужават единствено положителни думи и голямо почитание. Все отново бих заложил на Федерер, тъй като неговата игра най-вече ми подхожда. Мисля, че Роджър играе необикновено и стилът му е превъзходен за наблюдение. "По никакъв метод не искам да лишавам от това, което Рафа и Новак са постигнали, само че за мен швейцарецът е най-великият за всички времена ".

"Колкото до Джокович и Надал, смятам, че думите са непотребни. Видяхме какво направи испанецът в Австралия и за следващ път сподели големия си темперамент. Да спечелиш 21 трофеи от огромния шлем е нещо феноменално. Няма по какъв начин да не се удивлявам и на Джокович, този човек за мен постоянно играе със сърцето си и въпреки че времето минава е ужасно, че продължава да се бори и желае да печели още доста трофеи. Всеки един от тези трима огромни спортисти заслужава самопризнание, и това, че аз дефинирах Роджър Федерер за най-великия в историята, никога не значи, че не почитам достиженията и триумфите на Надал и Джокович “, сподели американецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР