Франсис Нгану затвърди статута си на „Най-опасния човек на планетата“,

...
Франсис Нгану затвърди статута си на „Най-опасния човек на планетата“,
Коментари Харесай

Франсис Нгану може да спечели €35 млн., ако се боксира с Тайсън Фюри

Франсис Нгану затвърди статута си на „ Най-опасния човек на планетата “, откакто промени радикално стила си против Сирил Ган, с цел да отбрани купата си в тежка категория на UFC. След това той се подложи на интервенция на коленете поради скъсани коленни връзки, като по този начин на процедура оставя прекомерно малко време преди контракта му с организацията да изтече през декември. По всичко проличава, че той се готви да направи онази крачка, за която се кани от толкоз дълго време - да се реалокира на професионалния боксов кръг. А там във Англия калкулират, че той може да завоюва към €35 млн., в случай че получи късмет за изява против първенеца на WBC Тайсън Фюри, научихме от Mirror.

Нигериецът признава, че е отказал оферта от малко над €6 млн. от UFC за удължение на договора си с още няколко години, което наподобява напълно разумно с оглед опциите, които биха се разкрили пред него в царя на бойните спортове - бокса.

„ Хищника “ прекара цели 5 години в най-престижната организация за смесени бойни изкуства, само че за този интервал завоюва скромните €2,4 млн., по информация на Sportskeeda.

„ Циганския крал “ неведнъж е заявявал, че е подготвен да даде късмет на Нгану, когато това стане допустимо. Преди това обаче той би трябвало да отбрани пояса си против Дилиан Уайт, стига „ Събирача на трупове “ да не се откаже още веднъж с прекомерно високите си условия за хонорара. Фюри също по този начин е безапелационен, че желае да се бие за безспорната шампионска купа, без значение дали това ще бъде против Олександър Усик, който държи останалите значими пояси в дивизията, или против Антъни Джошуа, който упорства за реванш с украинеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР