Франк Лампард ще бъде мениджър на Челси до края на

...
Франк Лампард ще бъде мениджър на Челси до края на
Коментари Харесай

"Челси" върна Лампард за мениджър до края на сезона

Франк Лампард ще бъде управител на " Челси " до края на сезона. Той се завръща в клуба малко повече от две години откакто беше уволнен. Бившият халф ще води отбора краткотрайно, откакто беше уволнен. Лампард е третият управител на сините от началото на сезона. Томас Тухел води отбора до септември, когато беше от Потър.

Бившият британски национал и рекордьор по голове с екипа на " Челси " е без работа от януари, когато беше уволнен от " Евертън ".

" Челси " е на 11-о място във Висшата лига, като изостава с 14 точки от топ 4, макар че бяха дадени паунда за нови футболисти. Сините ще играят и четвъртфинал в Шампионската лига против " Реал " (Мадрид), а първият мач е в сряда.

 Рекорд по уволнения: по какъв начин Висшата лига стана нестабилно място за мениджърите Рекорд по уволнения: по какъв начин Висшата лига стана нестабилно място за мениджърите

Собствениците на клуба Тод Бьоли и Бехдад Егбали оповестиха, че Лампард ще води " Челси ", до момента в който те не престават " задълбочения развой " по търсене на нов непрекъснат управител. Според английски медии любимците за поста са Юлиан Нагелсман и Луис Енрике.

" Искаме да дадем на клуба и на почитателите ни явен и постоянен проект за остатъка на сезона. Искаме да си дадем всеки късмет за триумф и Франк има всички характерности и качества, които са нужни, с цел да ни изведе до финала ", се споделя в известието.

В предходния си престой Лампард пое " Челси ", до момента в който клубът беше със възбрана за прехвърляния. Той изведе сините до място в топ 4 и край за ФА къп в първия си сезон отпред. След повече от 200 млн. паунда, дадени за нови футболисти, Лампард обаче беше уволнен поради слаби резултати от предходния притежател на клуба Роман Абрамович. Той беше сменен от Томас Тухел, който изведе отбора до в Шампионската лига.

През януари 2022 Лампард стана управител на " Евертън ", само че година по-късно беше уволнен. Бившият халф изгледа от трибуните равенството 0:0 сред " Челси " и " Ливърпул " във вторник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР