Франческа и Ли Мур-Уилямс били щастливо женени от няколко години.

...
Франческа и Ли Мур-Уилямс били щастливо женени от няколко години.
Коментари Харесай

След секунди щели да изключат уредите на това бебе. Родителите тъкмо се сбогували с нея, когато…

Франческа и Ли Мур-Уилямс били щастливо женени от няколко години. Двойката има две сладки деца: Боби и Бела. Но тогава никой не подозирал каква драма ще се разиграе към дребната им щерка.

Бела постоянно била лъчът светлина в фамилията. Обградена от любовта на родителите и брат си, тя не серпантина да ги радва. Поне през първите 18 месеца.

По време на фамилната отмора момичето ненадейно заболяла, почнала да губи косата си. Родителите не знаели какво се случило внезапно с дребното им богатство. Веднага след празниците Франческа и Ли завели дребната в една от най-хубавите лечебни заведения в Лондон, където опитните лекари споделили ужасна вест на родителите.

Лекарите разкрили, че Бела има особеност на мозъка. Състоянието на момичето траяло да се утежнява до сериозен етап: с цел да се резервира живота на Бела, трябвало да се включат поддържащите живота уреди.

 момиченце-в-болница-на-системи

Според медицинските разбори, момиченцето страдало от недостиг на витамин B12. Тялото й не било способно независимо да създава ензимите, необходими за растежа на клетките на тялото.

Рядката болест, от която страдала Бела, поразява приблизително 1 дете на 60 000. Точно по тази причина лекуването й било съвсем невероятно. Лекарите дали на родителите да разберат — щерка им няма да оцелее.

В последна сметка Франческа и Ли единомислещо решили да изключат апаратурата на обичаната си щерка, с цел да не организира остатъка от живота си в мъка.

 момиче-в-болница

В този ден цялото семейство и близки другари се събрали в болничното заведение, с цел да се простят с Бела. През сълзи родителите целували момичето си, подготвяйки се вечно да я пуснат в отвъдния свят. Снимката най-горе трябвало да стане последния им спомен за дребната госпожица.

„ Държах я за ръка, знаейки, че всеки миг тя ще изпусне последния си мирис – споделя бащата Ли. — Усещах по какъв начин тя отслабва. Но внезапно с предходната си мощ тя стисна пръста ми “. Температурата на тялото на Бела внезапно стартира да се подвига, тя порозовя, разсъни се и стартира да вика… Уредите запищяха, докторите се втурнаха  в отделението.

Всички мислели, че дребното момиче умира, само че индикаторите й внезапно се нормализирали от единствено себе си, което било голяма изненада за личния състав на болничното заведение.

Няколко седмици след интензиен курс лекарства Бела най-сетне съумяла да се върне у дома. Жива и здрава.

 братче-и-сестриче

След 5 месеца Бела изглеждала по напълно друг метод. Днес дребната се усмихва радостно, тича и играе със своите другари, а косата й още веднъж пораснала. Ли и Франческа назовават щерка си коледно знамение, тъй като никой преди месеци не предполагал, че Бела ще остане жива.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР